tävling sumopix


Jag tävlar om ett presentkort på 300kr hos sumopix, tävla hos kidzmode du också!

tävling namnnapp


är med och tävlar om namnnappar! klicka här så kommer du till tävlingen :)

dietstatus

viktnedgång innan uppsala= 3 kg
viktuppgång efter uppsala= 3kg
viktuppgång för depression för de 3 kg jag gick upp i uppsala=1 kg!
det här går inte bra...

kalas

så nu skall det uppdateras lite här ;P uppsala var helt ok denna gång, hade riktigt trevligt faktist. var på bästa nahids födelsedagskalas, det firades med underbara kakor och bärtårta som hennes mamma hade bakat. annars så har vi bara slappat och ätit gott! sen har jag även upptäckt att mina föräldrar bor invid snorrevägen och brändabåååågens väg hahaaha vad kul den personen hade som har namgivit dessa gator :) just ja så råkade jag köpa två stokke stolar med byglar + den jag redan hade hemma som var utan bygel hmmm min brors fru undrade om jag skulle starta dagis eller om jag var gravid igen haha men så är inte fallet det bara blir så när man sitter och budar och budar och ringer runt på blocket... men nu är ena stokkestolen sålt iaf bara två med byglar kvar varav den ena ska bli vitt och den andra säljas. någon som behöver en stokke triptrap med bygel för 800?

vackra nahid visar upp sina smala armar, ava och aisha myser med morfar i gungsoffan,snorrevägen i was here, ava stolt framför sina stokke stolar på sommarens sista varma dag.



uppsala

kom hit i eftermiddags, skönt med lite miljöombyte men jag saknar min lägenhet redan-här sover alla klockan 22.00 lite boring hepp vad ska man göra nu liksom i ett mörkt hus? har redan pallat en massa körsbär...men det är inte lika kul när det är på ens föräldras tomt hmm och ismaskinen på kylskåpet är sönder ... får väl la gå o lägga mig o sova jag med, gnatt mina vänner ;P
hitta i mammas dator, ser så liten ut här ...vette fan fan jag håller på med dock haha 
nä nu sova!
 

kurtis baby peace embrace grey


jag har provat både lägga filt över och parasoll men nej det funkar inte för mig, filten blåste ständigt bort och parasollet var ständigt "fel"vinklad så hon fick solen i ögat ändå! nu är bugaboo parasollet såld! och kurtis baby peace barnvagnsgardin har flyttat in. me happy :) tänk nu kommer plutt att vara skyddad både från sol/vind och få lugn o ro när hon ska sova, och även skyddad från äckel på tunnelbanan! Tyget är av 100 % ekologisk bomull och spärrar hela 99,5 % av UVA- samt 99,7 % av UVB-strålning. pris 395SEK och finns i en mängd olika färger och design. kolla in deras hemsida på http://www.kurtisbaby.se/

bakis

AGHAA HUAAAWAWA HAUWAAAA AGHHUUUUAAAA GHAGAHAWUAAA AAAaaaaAAAAAAuUUUUuu ava sjunger på högsta volym på sitt ljusaste tonfall ...jag tror mitt huvud sprängdes lite lite  precis :/
åkte en sväng förbi en vän igår som har den skönaste balkongen i stan på 1kvm med riktig najs utsikt...så där satt vi och snackade skit, kollade på solnedgången, drack rose och vitt vin till kl halv tre på morgonen så jag mår väl som jag förtjänar idag...fan tror inte jag har vart bakis på över ett år! hmm undrar vilket språk ava jollrar på? hon har ju fyra språk att välja på ...nä nu ska jag ge henne en tuggleksak så hon tar en paus från sjungandet.


ava 2 veckor gammal.

Honungsbiets hemliga liv

alicia keys film
har precis snyftat färdigt till honungsbiets hemliga liv, var var jag 2007? hur kunde jag missa denna film? anyway rekomenderar starkt och alicia keys är så grymt snygg i denna film love her afropuff tråkigt bara att jag inte läste boken först, alltid läsa boken först för det är regel numero uno.
filmens handling:
South Carolina 1964, det här är berättelsen om Lily Owens, en 14-årig flicka vars minne hemsöks av sin bortgångna mor. För att komma undan sitt ensama liv och komplicerade relation med sin far flyr hon tillsammans med sin nanny och enda vän, Rosaleen, till en stad i South Carolina som besitter hemligheten till hennes mors förflutna. Där tas hon om hand av systrarna Boatwright, två intelligenta och självständiga kvinnor, och i deras fascinerade värld finner Lily tröst.


en egen betjänt?


jahapp vad ska man göra idag då! B har vart hemma hela veckan och tagit hand om prinsessorna och aktiverat de då min rygg inte ens kan ta mig to the looo :)  ja men idag är han på jobbet och all markansvar åter till mig det är otroligt hur fort man vänjer sig vid att lata sig och hur fort man upptäcker hur skönt det är att lata sig och hur bra en personlig assistens/betjänt skulle vara hmm drömmer nä nu ska jag upp och hoppa och traska fram med mina kryckor till köket ta en näve smärtstillande och göra en flaska mjölk till lill plutt här. have a lovely day my friends vad ni än gör ♥

bebis på rymmen!



hepp borta är tiden när hon låg stilla i mitten av stora kudden! först ligger hon och gör sin nya favvo grej göra "spott" ljud, ser ni hur koncentrerad hon är total fokus! och i nästa stund är hon nästan utanför och utforskar sina fötter :) mammas lilla plutt ♥

laxsallad med yoghurtsås (lime&dill)



nu får jag banne mig skärpa mig! carbs dont love me, they r not my friend! nu är det slutmumsad på kolhydrater!
jag vet jag säger så en gång varannan vecka sen går jag ner några kilo...men sen tar motivationen slut hmm men nu jävlar ska jag va stark. 30 kg väck på 6 månader!

vill ha!


Tee Dr Luv // Kids Ink 299kr, Åkpåse Pink // Bugaboo 1 250kr, Novella Deer // Molo 229kr, Hat Purple // The BRAND 129kr (rea 88kr!), Erin Baby Soft Gold // UGG 749kr.

hur snygga är inte de! baby guld ugg? vill haaaa :(  hmm ska jag? shit d r farligt att ligga på soffan och slösurfa! tänkte ava skulle få uggs + molo mössan + åkpåsen och isa få the Brand mössan eftersom hon är i en lila period och dr t-shirt för det är hennes framtids dröm läkare eller tanläkare... hon har inte riktigt bestämt sig än (och nej! d har inget med att hon är halv iranier att göra) ;P
allt ovan är från babyshop och det är fri frakt nu ♥

ryamatta dilema

ni kanske är ute och njuter av solen, men jag ligger i soffan fortfarande ont o klurar på inredning ;P förra året när vi flyttade in i lägenheten så köpte vi en jätte fin vit ryamatta. då jag inte är en människa som kan hantera vit och är allmän en kladdmaja så var det inte så smart! nu ganska precis efter ett år har vi slängt bort den för det blev aldeles för många fläckar på den förutom precis där bordet stod för där var det vitt... så det såg ut som den hade en grå/brun ram iuuu I know! anyway nu har jag beslutsångest...för vi måste ha en matta eftersom lägenheten annars är ganska tomt :/  har jätte svårt att hitta en snygg matta i rimlig prisklass! kanske får det bli en ny vit rya, man kan ju byta en gång per år ellerhur?


desertrose



grym duo! losing my family r min absoluta favorit men de finns massor av nya framtida favoriter på deras nya album! klicka på bilden och lyssna på desertrose enter the apes ;)

http://www.desertrose.se/

Desert Rose - Enter The ApesDesert Rose - Enter The Apes


ny ryggskott! ny medecin!

ryggskott bugaboo


paraflex 250 muskelavslappnande hmm den funkar inte iaf
jag vet! för jag har knapprat de hela dagen :/
men jag kan går runt lite mer idag med mina kryckor än för två dagar sedan då låg jag bara i sängen. ja mannen har vabbad för jag kan inte ens ta hand om mig själv suck när ska man bli frisk? det är så mycket jag vill göra här hemma tex måla om sovrum och fixa barnens rum, måla om kökmöblerna, fixa lite i vardagsrummet... men framförallt det jag har längtat efter i över ett års tid har vart att kunna gå! promenera-motionera...men det verkar ligga väldigt långt in i framtiden just nu.

cokefloat




coca cola + vaniljeglass = världens godaste glassdrink. om man vill va extra ambitiöst kan man pressa i en halv apelsin och några droppar lime i colan först. enjoy!


babybjörn tävling !




klicka på bilden för att komma till tävlingen.


Diklofenak Mylan

japp nu går jag på droger för att klara vardagen, tur att man inte ammar och kan stoppa i mig vilken skit som helst :/ men nu har jag vart hos sjukgymnasten iaf och fått lite instruktioner på kärringsövningar som jag kan göra i två-tre veckor sen ska jag på en till session om jag inte har fått en stroke eller blitt impotent innan dess.
här liten lista med mysiga biverkningar från mina piller...

illamående, kräkningar, diarré, matsmältningsrubbningar, minskad aptit, ökad gasbildning, huvudvärk, yrsel, svindel, hudutslag, förhöjda levervärden.Kramp i luftrören, leverfunktionsstörningar (leverinflammation, gulsot).Trötthet, svullnad i kroppen på grund av vätskeansamling, överkänslighetsreaktioner (nässelutslag, allergisk chockreaktion med blodtrycksfall), magsår, magblödning, (blodblandad kräkning, blod i avföringen, blodiga diarréer), tarmsbesvär (t.ex. förstoppning, inflammation i tarmen), försämring av Crohns sjukdom och ulcerös kolit, inflammation i tungan, munnen eller matstrupen, inflammation i bukspottkörteln, impotens (samband osäkert), astma (inklusive andnöd).Påverkan på synen (dimsyn, dubbelseende) och hörseln (nedsatt hörsel, öronsusningar), insomningssvårigheter, mardrömmar, irritabilitet, ängslan, depression, minnesstörningar, förvirring, störd verklighetsuppfattning, myrkrypningar, darrningar, kramper, känselbortfall, smakförändringar, påverkan på hjärta och kärl (t ex bröstsmärta, hjärtklappning, högt blodtryck, hjärtsvikt, hjärtinfarkt, kärlinflammation), blodbildspåverkan (minskat antal blodplättar som kan ge små blödningar i hud och slemhinnor, minskat antal vita blodkroppar som kan försämra immunförsvaret (agranulocytos), sönderfall av röda blodkroppar, blodbrist), eksem, klåda, hudrodnad, allvarliga hudbiverkningar såsom Steven Johnsons syndrom (slemhinne- och hudinflammation med blåsor och hög feber) och Lyells syndrom (som Steven-Johnsons syndrom men även med plötslig hudavlossning), håravfall, ljusöverkänslighetsreaktioner, påverkan på njurarna (t ex minskad eller upphörd urinproduktion och blod i urinen), hjärnhinneinflammation eller lunginflammation utan bakteriell orsak, stroke, angioödem (t.ex. svullnad av ansikte, utslag, andningssvårigheter).

Läkemedel som Diklofenak Mylan kan medföra en liten ökad risk för hjärtinfarkt eller stroke.



Nas och Damian Marley på Gröna Lund



1980 slog Bob Marley publikrekord när han drog 32 000 personer till Gröna Lunds nöjesfält. Trettio år senare står hans son Damian Marley, tillsammans med hiphop-legenden Nas, på samma scen. Under den klara himlen var förutsättningarna perfekta. publik 22 000 personer.

De skulle ju egentligen ha spelat på Hultsfredsfestivalen men när den gick i konkurs flyttades spelningen, som tur var för alla Stockholms hiphop- och reggaeälskare, till Gröna Lund istället.

Upplägget på den cirka två timmar långa konserten var ganska uppenbart. Låtar från den gemensamma skivan Distant Relatives blandades med hits från bådas solokarriärer.Konsertens höjdpunkt var ändå avslutningen med en cover på Bob Marleys klassiker Could You Be Loved. Mäktigt. Alla älskar Bob Marley.

Under hela konserten var det dessutom en cool snubbe som inte gjorde någonting annat än att dansa med en flagga på scen. Helt oförståeligt men fullkomligt briljant♥






buzz buzz



så fick jag hem mitt paket med berocca boost! så jag slipper dricka lika mycket kaffe. känns defenitivt nyttigare och känns att man får energi direkt på en gång efter intag :) vill du oxå bli en buzzador och prova nya grejer? 
well gör som jag och registrera dig som buzzador på www.buzzador.com ♥

 


solsken

ja och då bloggar man inte lika mycket, önskar det vore så här varm jämt! tänk vad lycklig man skulle vara... hela stan lyser upp och ler när man passerar dem förbi, så himmla underbart. vad har vi gjort? well sprungit runt på kungsan, ätit glass, badat, grillat och vart på skansen...här e lite bilder♥


and the pain goes on...

jag har ju som sagt genomlidit foglogglossning under min graviditet med sjukskrivning och kryckor från att jag var 3 månader gravid och har fortfarande problem med fogarna och som om det inte räckte så fick jag ryggskott för ca 3 veckor sen som fortfarande gör ont... läkarens svar på detta nu var voltaren eftersom alvedon och ipren inte hjälpte suck när ska man bli frisk egentligen jämmer och elände känner mig som värsta tanten. ska iaf ringa sjukgymnasten om några timmar och se om de har några tider att ge mig. just nu ligger en trött ava och sussar gott så jag får ta och vila lite jag med, hon är så trött så hon däcka med en fot i luften ♥

 


RSS 2.0